Du er landet på Nøgleholder.dk, det helt rigtige sted at finde nøglesnor. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle nøglesnor tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: 2 stk. Yo-Yo Nøglesnor Durable Ekstra Stærk T/kort

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Engsig.dk.

Her kan “2 stk. Yo-Yo Nøglesnor Durable Ekstra Stærk T/kort” fås til 104,13 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Yoyo ekstra stærk, til kortholdere og nøgler.
Klarer vægt op til 300g takket være magnetisk lås, der holder linen på plads Fastgøres med metalkrog Med en lille nøglering og forstærket knaprem Kan trækkes ud til længde: 60 cm Den integrerede magnet kan påv…

Se hos Engsig.dk ❯❯

2: 10 stk. Yo-Yo Nøglesnor Nn Sort M/krog Og Wire

Anden anbefaling har vi fundet hos Engsig.dk, hvor du kan købe 10 stk. Yo-Yo Nøglesnor Nn Sort M/krog Og Wire til kun 481,25 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Yo-Yo nøglesnor NN sort m/krog og wire 10 stk.
pr.
pakke…

Se hos Engsig.dk ❯❯

3: 10 stk. Yo-Yo Nøglesnor Nn Sort M/kæde 10Stk/pak

Næste anbefaling er “10 stk. Yo-Yo Nøglesnor Nn Sort M/kæde 10Stk/pak”.

Dagens bedste tilbud på “10 stk. Yo-Yo Nøglesnor Nn Sort M/kæde 10Stk/pak” har vi fundet hos Engsig.dk hvor prisen lige nu er 632,50 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Yoyo 41 mm, i stålhus med kraftig metalkæde med ring.Særdeles velegnet til nøgler, lettere værktøj m.m….

Se hos Engsig.dk ❯❯

4: Yo-Yo Nøglesnor Durable Sort 10Stk/pak 8152

Sidste produkt på vores liste er Yo-Yo Nøglesnor Durable Sort 10Stk/pak 8152 som vi har fundet til 158,56 hos Engsig.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Yoyo-holder , velegnet til navneskilte og kortholder med hul. 10 stk.Yoyo-holder med plaststrop med trykknap, velegnet til navneskilte og kortholder med hul. Metalclips på bagsiden af yoyo til fastgørelse i dit bælte eller linning.
Kan trækkes ud til 80 c…

Se hos Engsig.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste nøglesnor i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse nøglesnor:

Dyreste Nøglesnor på listen er 10 stk. Yo-Yo Nøglesnor Nn Sort M/kæde 10Stk/pak fra Engsig.dk med en pris på 632.50. Billigste udvalgte Nøglesnor er Prym Spænde til Nøglesnor/Keychain Metal Sølv 25mm – 1 stk som du kan købe for 19.00 hos Rito.dk. Forskellen på de to priser er 613.5 kr. – de 4 Nøglesnor vi har fundet koster i gennemsnit 562.28 kr.
Ovenstående Nøglesnor data og priser er hentet fra 8 butikker (Engsig.dk, Rito.dk, Dykkerbutikken, Fodboldgaver.dk, Babadut.dk, Roligan.dk, Army Star, Gucca.dk). Alle Nøglesnor tilbud er opdateret i dag 01-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Nøglesnor guides:

Fandt du ikke det rigtige Nøglesnor blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Nøglesnor: