Du er landet på Nøgleholder.dk, det helt rigtige sted at finde nøgleringslygte. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle nøgleringslygte tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: GP Discovery 7 Lumen LED nøgleringslygte, Sølv

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Powerbanken.dk.

Her kan “GP Discovery 7 Lumen LED nøgleringslygte, Sølv” fås til 59,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Smart nøgleringslommelygte fra GP Batteries.
Den geniale nøgleringelygte fylder ikke meget og kan nemt være i dit nøglebundt.
På den måde har du altid lys med dig, hvis du en dag skulle stå i en situation, hvor er kulsort og du har brug for at kunne se….

Se hos Powerbanken.dk ❯❯

2: Scangrip FLASH MIRCO R nøgleringslygte

Anden anbefaling har vi fundet hos Davidsenshop.dk, hvor du kan købe Scangrip FLASH MIRCO R nøgleringslygte til kun 100,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Smart lille og meget stærk nøgleringslygte med op til 75 lumen Scangrip FLASH MICRO R kan bruges som lille lampe i nøgleringen.
Den er ekstrem kompakt og kraftig (75 lumen) LED-lygten til nøgleringen er designet til at kunne tages med overalt.
Den er en d…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

3: LEDLENSER – K2L LED Nøgleringslygte 25 Lumen

  • Dagens pris: 99,- kr.
  • Fundet hos GrejFreak.dk
  • Mærke: Ledlenser

Næste anbefaling er “LEDLENSER – K2L LED Nøgleringslygte 25 Lumen”.

Dagens bedste tilbud på “LEDLENSER – K2L LED Nøgleringslygte 25 Lumen” har vi fundet hos GrejFreak.dk hvor prisen lige nu er 99,- kr.

Se hos GrejFreak.dk ❯❯

4: ALS GFL061R Genopladelig Nøgleringslygte

  • Dagens pris: 115,- kr.
  • Fundet hos MAXiPRO

Produkt nummer 4 på vores “nøgleringslygte-liste” er ALS GFL061R Genopladelig Nøgleringslygte som du lige nu kan købe for 115,- hos MAXiPRO

Se hos MAXiPRO ❯❯

8: Die Spiegelburg Nature Zoom Nøgleringslygte til børn – Blå

  • Dagens pris: 67,95 kr.
  • Fundet hos MAXiPRO
  • Mærke: Spiegelburg

Sidste produkt på vores liste er Die Spiegelburg Nature Zoom Nøgleringslygte til børn – Blå som vi har fundet til 67,95 hos MAXiPRO.

Se hos MAXiPRO ❯❯

Flere produkter.

De 8 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste nøgleringslygte i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse nøgleringslygte:

Dyreste Nøgleringslygte på listen er Ranceo PF3 Nøgleringslygte fra MAXiPRO med en pris på 149.00. Billigste udvalgte Nøgleringslygte er MUTO Nøgleringslygte – Sort som du kan købe for 42.95 hos Koeletaske.dk. Forskellen på de to priser er 106.05 kr. – de 8 Nøgleringslygte vi har fundet koster i gennemsnit 143.59 kr.
Ovenstående Nøgleringslygte data og priser er hentet fra 15 butikker (Powerbanken.dk, Davidsenshop.dk, GrejFreak.dk, MAXiPRO, Arbejdslamper.dk, Lommelygtesalg.dk, Outmore.dk, Pande-lampe.dk, Takforgaven.dk, Koeletaske.dk, Cykel-lygter.dk, Haengekoejesalg.dk, Kikkert-salg.dk, Knivsalg.dk, Multitool.dk). Alle Nøgleringslygte tilbud er opdateret i dag 01-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Nøgleringslygte guides:

Fandt du ikke det rigtige Nøgleringslygte blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Nøgleringslygte: