Du er landet på Nøgleholder.dk, det helt rigtige sted at finde nøgleringslygte. Vi har udvalgt de 7 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 7 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle nøgleringslygte tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Energizer Keychain Light LED Nøgleringslygte

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Arbejdslamper.dk.

Her kan “Energizer Keychain Light LED Nøgleringslygte” fås til 89,- kr.

Se hos Arbejdslamper.dk ❯❯

2: COAST G5 Nøgleringslygte – Sølv

Anden anbefaling har vi fundet hos Arbejdslamper.dk, hvor du kan købe COAST G5 Nøgleringslygte – Sølv til kun 99,- kr.

Se hos Arbejdslamper.dk ❯❯

3: LEDLENSER – K4R Nøgleringslygte 120 Lumen Guld

Næste anbefaling er “LEDLENSER – K4R Nøgleringslygte 120 Lumen Guld”.

Dagens bedste tilbud på “LEDLENSER – K4R Nøgleringslygte 120 Lumen Guld” har vi fundet hos Arbejdslamper.dk hvor prisen lige nu er 149,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Ledlenser K4R USB Rechargeable Keyring Torch Smart lille lygte fra Ledlenser, som passer perfekt i nøglebundet.
K4R kommer med 120 lumens. Lygten oplades nemt via USB-A.   LED Configuration 1 x POWER LED Luminosity1 MIN 20 lm – MAX 120 lm Lighting Rang…

Se hos Arbejdslamper.dk ❯❯

4: LEDLENSER – K4R Nøgleringslygte 120 Lumen Grå

  • Dagens pris: 149,- kr.
  • Fundet hos Outmore.dk
  • Mærke: Ledlenser
  • Farve: Grå

Produkt nummer 4 på vores “nøgleringslygte-liste” er LEDLENSER – K4R Nøgleringslygte 120 Lumen Grå som du lige nu kan købe for 149,- hos Outmore.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Ledlenser nøgleringslygte K4R grå – 120 lumenLille lys, stor effekt: Ledlenser K4R er en genopladelig nøgleringslygte med en lysstyrke med op til 120 lumen, hvilket gør det betydeligt kraftigere end de fleste smartphone-lommelygtefunktioner.
Ikke mere rod…

Se hos Outmore.dk ❯❯

5: LEDLENSER – K6R Safety Nøgleringslygte 400 Lumen

Forhandlerens beskrivelse:
En almindeligt bekymring med at være i mørket, især når man er alene, er ikke at føle sig sikker og om nødvendigt evnen til at signalere om hjælp.
Den kompakte Ledlenser K6R Safety nøgleringslygte har et hurtigt og let tilgængeligt skingrende alarmsignal,…

Se hos Lommelygtesalg.dk ❯❯

7: EMOS Farm Bondegårdsdyr Nøgleringslygte med lyd – får

Sidste produkt på vores liste er EMOS Farm Bondegårdsdyr Nøgleringslygte med lyd – får som vi har fundet til 49,95 hos Pande-lampe.dk.

Se hos Pande-lampe.dk ❯❯

Flere produkter.

De 7 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste nøgleringslygte i 2023 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse nøgleringslygte:

Dyreste Nøgleringslygte på listen er LEDLENSER – K6R Safety Nøgleringslygte 400 Lumen fra Lommelygtesalg.dk med en pris på 249.00. Billigste udvalgte Nøgleringslygte er EMOS ZOO Nøgleringslygte med lyd – Blæksprutte som du kan købe for 37.95 hos Arbejdslamper.dk. Forskellen på de to priser er 211.05 kr.
Ovenstående Nøgleringslygte data og priser er hentet fra 7 butikker (Arbejdslamper.dk, Outmore.dk, Lommelygtesalg.dk, Pande-lampe.dk, Powerbanken.dk, MAXiPRO, GrejFreak.dk). Alle Nøgleringslygte tilbud er opdateret i dag 01-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Nøgleringslygte guides:

Fandt du ikke det rigtige Nøgleringslygte blandt de 7 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Nøgleringslygte: